Yritys

TuJuCo – rehellisesti, laadulla ja aidosti asiakkaan etu mielessä

TuJuCo Oy:n juuret punoutuvat parinkymmenen vuoden taakse teollisuuden automaatioasennusten pariin. Yrityksen perustaja Tuomas Holapalla on yli 25 vuoden kokemus teollisuusautomaatioista sekä yli 15 vuoden kokemus rakennusautomaatiosta ja teollisuuden sähkötöistä. Vuonna 2018 Tuomas päätti toteuttaa pitkäaikaisen haaveen yrittäjyydestä perustaessaan TuJuCo:n. Yrityksen tarina otti uuden askeleen keväällä 2020, kun yritysmuoto vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi.

Työt hoidetaan niin, ettei perästä kuulu

Pääasiallisia asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt, kunnat, kaupungit, yritykset, teollisuuden toimijat ja kiinteistöyritykset. Toimintamme perustana ovat aina olleet rehellisyys ja korkea laatu: asiat hoidetaan juuri siten, kuten luvataan. Moitteettomasti hoidetut työt näkyvätkin pitkinä ja jatkuvina asiakassuhteina.

”Vauhti ei meillä ratkaise, vaan hyvin hoidettu työ. Pidämme aina asiakkaan kanssa sovitut aikataulut ja teemme työt niin, ettei perästä tule sanomista.”

Yksi vahvuuksistamme on pitkän kokemuksen sekä korkean laadun lisäksi rohkeus ottaa kantaa ja tuoda omat näkemykset esiin automaatioiden suunnittelussa. Näin voidaan saavuttaa asiakkaan edun mukainen, pitkäkestoinen ja kustannustehokas lopputulos.

Uusinta teknologiaa ja kustannussäästöjä

Tavoitteemme on, että pystymme tarjoamaan asiakkaillemme markkinoiden parhaat ja tehokkaimmat järjestelmät. Tämän vuoksi kouluttaudumme ja kehitämme osaamistamme jatkuvasti.

Panostamme erityisesti erilaisten etätuki- ja etähuoltopalveluiden kehittämiseen sekä pilvivalvomoihin, joiden avulla kohteiden automaatiota voidaan seurata helposti ja kustannustehokkaasti etänä. Kalliit korjausurakat ja kiinteistön ylläpitokustannusten (sähkö- ja lämpöenergia) turha nousu voidaan välttää, kun ongelmat huomataan ajoissa ja niihin reagoidaan nopeasti.

Esimerkiksi toimimattomat ilmanvaihdon ratkaisut voivat pilata rakennuksen sisäilman ja pahimmassa tapauksessa koko rakennuksen. Tällöin on todennäköistä, että myös rakennuksessa oleskelevat ihmisetkin sairastuvat.

”Automaatioratkaisujen avulla voidaan parantaa viihtyvyyttä kohteessa sekä saavuttaa huomattavia kustannussäästöjä. Rakennukseen sopivilla ratkaisuilla voidaan estää rakenteiden vaurioituminen ja siitä aiheutuva sisäilman laadun huonontuminen. Automaatio on pieni kustannuserä verrattuna sillä saavutettavaan hyötyyn, minkä ansiosta se maksaa itsensä nopeasti takaisin.”

TuJuCo:lla ei paineta tulevaisuudessa turhaan jarrua kasvun suhteen, mutta kasvua ei tehdä laadun kustannuksella. Uusi TuJuCo Oy palvelee asiakkaita vuosien kokemuksella ja tutulla otteella: rehellisesti, laadulla ja aidosti asiakkaan etu mielessä!